lunes, 18 de mayo de 2009

Thurston Moore - Silver>blue

Llevo unos días obsesionado con esta canción y no paro de escucharla. A partir del minuto dos empieza un pasaje de disonancias con acústica que es un manual del sonido Sonic Youth en estado esquemático: una rueda de acordes espectacular. El disco es Trees outside the academy (2007), el segundo álbum de "canciones" que saca el guitarrista de Sonic Youth; el primero fue Psychic hearts. Thurston toca las acústicas, J. Mascis (Dinosaur Jr.), las eléctricas y Steve Shelley, la batería. No entiendo cómo aún hay gente que dice que Sonic Youth no saben tocar la guitarra...

16 comentarios:

  1. Pues yo tampoco he parado de escucharla!...desde que la oí ayer. Genial....

    ResponderEliminar
  2. Ahora si es un blog de verdad...!!!

    ResponderEliminar
  3. ahora me mola más el tema y todo!

    x

    ResponderEliminar
  4. maca, la cançó... llàstima dels violins... i les guitarres al començament...ese punteao... bé, maca la cançó. No, no, que m'agrada, si, si. Sort del minut 2 aquest que dius! L'hauré d'escoltar amb cronòmetre per estar atenta quan toca. Per què se sent tant somorta la bateria??? Un bon tros de shellac és el que falta aquí! O una mica de sang a les venes, cullons. Quan venen les pajes mentals de, vull dir, els solos de guitarres, sembla un duel de puntejats. Però ja sé què em diràs: "es genial". Vale, pues sí, es mona. Jo la trobo una mica grunxi, per tant, una mica aborrida... Potser si no haguessis fet la referència a Sonic Youth... pff! I al final, tornem-hi amb la veu repelentilla doblada pel violí rabiós... Però maca, la cançó.

    ResponderEliminar
  5. Eureka, por fin un comentario que habla sobre música. Lástima tanto prejuicio... En cuanto ves las palabras Sonic Youth te pones mala, chica. Grunge? En serio te suena a Mudhoney?

    ResponderEliminar
  6. medio grunx-medio gotico tindria sentit? (tema veus i violins, vull dir) Vaig a mirar què és Mudhoney

    ResponderEliminar
  7. no veig què tenen a veure els berriditos de mudhoney amb la veu empobrida de la cançó de què estem parlant

    ResponderEliminar
  8. quan faràs un curs d'etiquetes musicals?? Em costa molt poder qualificar els estils que em recorden si no sé quin és quin, ni com es diuen, ni recordo noms de grups..... Cursillo acelerado de tópicos y prejucios YA!

    ResponderEliminar
  9. he escoltat el myspace de mudhoney. No està mal, però potsere són una mica previsibles les cançons que hi surten... Alguna cançó tira a rockera, alguna a garajera i alguna a grunxera. No em mata

    ResponderEliminar
  10. me gusta la canción....más bien portentosa...

    saludos a todos

    ResponderEliminar
  11. A mi tambè m'ha agradat molt!

    Salut!

    ResponderEliminar
  12. us podrà agradar la cançó, però de portentosa no té res!!!

    ResponderEliminar
  13. salva, me había hecho una carpeta radiorodablas en la que iba poniendo todos los temas que publicabas, bueno...los dos primeros, que pasa que ya no se pueden descargar?

    ResponderEliminar
  14. Ja et gravaré un CD, Ferran! O potser torno a posar els enllaços, ja veurem.

    ResponderEliminar